Stara Zagora Hotel Apartments

Лукс. апартаменти за нощувки в Стара Загора и Слънчев бряг


Хотелски апартаменти

НАМЕРИ АПАРТАМЕНТ

Свободен за резервация
 
 

Категории апартаменти:
Апартаменти с:

С брой легла:

По населено място:

Advertisement


Валутен конвертор


Валутни курсове


Търсене в сайта


Кой е тук?Skype


Условия Печат Е-мейл
  • Търсене

Има два начина да потърсите подходящия за вас апартамент:

1)      Търсене по дата – Използвайте календарите на нашата страница, за да потърсите свободни имоти в региона, който предпочитате.

2)      Бързо търсене – изберете вашето изискване от изброените линкове, напр; стаи, интернет, брой легла.

  • Система за оценка на хотелските апартаменти


imoti2000 23Хотелските апартаменти се оценяват по разработена от нас система, включваща общо четири възможни звезди, обозначаващи високото качество съответно на обслужването, обзавеждането, местоположението и за екстра лукс. Системата за оценка позволява на посетителите да сравняват адекватно какво отделните апартаменти предлагат за своята цена.

Системата за оценка се базира на следните звезди:

ОБСЛУЖВАНЕ – Тази звезда указва, че апартаментът се обслужва и управлява от нашия екип и качеството и постоянството на услугата са гарантирани.

ОБЗАВЕЖДАНЕ – Тази звезда указва, че апартаментът е с модерно дизайнерско обзавеждане. Хотелските апартаменти са снабдени с всички необходими домакински уреди, както и с необходимите за вашето удобство забавления и луксозни приспособления. Всички те са с ново и модерно обзавеждане, ремонтирани, идеални за чуждестранни гости, бизнес пътници, младоженци, семейства, посетители за кратки и за по-дълги периоди.

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ – Тази звезда указва, че апартаментът се намира на комуникативно място, обикновено в центъра на града, удобно за достигане до всички важни места без използване на транспорт. Тази звезда може да указва и че апартаментът се намира в изключително луксозeн квартал с идеални връзки до летището и до центъра.

VIP – Тази звезда указва екстра лукс в обзавеждането и приспособленията. Обикновено в тези апартаменти има допълнителни домакински уреди, забавления и лукс, като например: гледка към планината или към центъра на града, охрана, портиер, гараж, басейн, спа, тенис корт или фитнес салон, пълна дискретност.

Резервации


Резервиране

Резервация може да се направи чрез онлайн формуляра, по имейл, факс или телефон.

След като се избрали желания от вас апартамент, кликнете на бутона РЕЗРВИРАЙ. Календарът ще ви ориентира в това дали апартаментът е свободен в желания за вас период. Попълнете заявката резервация и я изпратете онлайн. Нашите управители ще се свържат с вас, за да потвърдят вашата резервация по имейл и телефон. 

 

Промяна на резервацията
Резервациите могат да бъдат променяни, без за това да се доплаща. Възможността да бъде подменена резервацията ще зависи от това дали ще има други свободни апартаменти в желания период. Ако има разлика в цената между първоначално и повторно избрания апартамент, то тя ще бъде компенсирана

Отмяна на резервацията
Резервациите могат да бъдат отменени без да се заплаща неустойка най-късно до 10 дни преди пристигане. В случай, че срокът е по-кратък от 10 дни, се заплаща неустойка в размер на 20%.

Предварително посещение на апартамента
Да, възможно е, в зависимост от това дали апартаментът е свободен и дали е възможно бъде посетен. Ако желаете да посетите апартамента предварително, моля информирайте ни по имейл за времето, в което би ви било удобно или напишете това в свободното място за вашите коментари във формуляра за резервация. Ние ще се свържем с вас до 24 часа (в работен ден), за да уговорим час.

Гаранционен депозит
Възможно е да ви бъде поискан гаранционен депозит от управителя при пристигане. Стандартната сума на депозита е 100. Той може да бъде платен в брой или с кредитна карта. Той се съхранява при управителя до освобождаване на апартамента и провеждане на проверка. Ако не се установят нарушения, гаранционният депозит се връща на посетителя.

От редовни клиенти не се изисква гаранционен депозит


Начин и време на плащане
Обикновено при пристигане се изисква заплащане на сумата за целия престой. Плащането може да бъде направо с кредитна карта или кеш. В случай, че престоят надхвърля 30 дни, плащанията се извършват на месечна основа.

Заминаване

Посетителят трябва да напусне апартамента до 12.00 на следващата сутрин след последната вечер на наемане. Наемът се изчислява до последната вечер включително. Ключовете се предават до 12.00. Гаранционният депозит се връща след проверката на апартамента. Ако такава проверка се изисква, посетителят следва да я уреди с управителя на апартамента.

Връщане на ключа

Управителят ще ви информира за това как и кога трябва да се върнат ключовете. Обикновено посетителят трябва да напусне апартамента до 12.00 сутринта на датата на заминаване (денят след последната нощувка).

Ключовете се оставят на управителя при проверката преди заминаване. Ако ви се налага да пътувате през нощта или рано сутринта, можете да организирате с вашия управител проверката предварително и да оставите ключовете в апартамента при заминаване.


Минимален престой

В информацията за всеки апартамент е посочен и минималният престой. Този престой обикновено е 2 нощи, но някои апартаменти може да изискват и по-дълъг минимален престой. Моля, проверете това в описанието на апартамента.

Посетителите са свободни да избират кога да пристигнат и заминат в рамките на резервирания период съгласно стандартните условия.

Престой по-дълъг от резервирания

Посетилите могат да пожелаят да удължат своята резервация, но искането за това трябва да бъде отправено поне 24 часа преди датата на заминаване. Удължаването ще зависи от заетостта на апартамента. Ако хотелският апартамент не е свободен след датата на заминаване, то ще се наложи посетителят да го напусне, а ние ще се опитаме да предоставим веднага подходящо алтернативно настаняване.

Спални места

Броят на хората, който могат да бъдат настанени е определен в описанието на апартамента. Броят на спалните места е максималният брой хора, които могат да бъдат настанени за нощувка в апартамента. Това може да включва и диван.

Моля проверете в описанието на апартамента дали са включени дивани.

Консумативи

Включените консумативи са: електричество, вода и парно отопление.

За престои по-къси то 3 месеца, консумативите се включват в цената при разумна употреба. Извънредно високите сметки (повече от 30% от разхода за същия период преди) се покриват от посетителя.

Връзка с интернет

Между апартаментите има различия, така че моля проверете описанието, за да се уверите, че интернет връзката отговаря на вашите изисквания.

Ние предлагаме няколко вида високоскоростен интернет: кабелен (LAN), ADSL или безжичен (wireless).Няма ограничения в трафика. Стойността му е включена в цената.

Повечето апартаменти предлагат кабелен (LAN) интернет. Той се осигурява от доставчика на кабелната телевизия.

За наличието на ADSL е необходима телефонна линия. Не всички апартаменти разполагат с телефон, но където такъв е наличен, през него е активирана ADSL връзка.

В повечето апартаменти има и безжична (wireless) връзка, независимо от това дали е активна и LAN илиADSL връзка.

dfhgdsgМоля, имайте предвид, че апартаментите не разполагат с компютри. За да използвате интернет връзката, вие ще имате нужда от персонален компютър или лаптоп. За подробна информация, моля запознайте се с брошурата във вашата стая или попитайте управителя.

Телефон

В някои апартаменти има телефони. Градските разговори са безплатни, но не е разрешено избирането на междуградски или международни разговори. В случай че това е изискване на посетителя, добро решение би била предплатена карта за разговори. Моля, уточнете вашите изисквания с управитея.

За престои по-дълги от 3 месеца или дългосрочни наеми, консумативите обикновено не се включват и сметките за ток, парно и вода са на разноските на посетителя.

Обзавеждане

Всички хотелски апартаменти, изброени на нашия сайт, са напълно обзаведени, но може да има различия. За да бъдете напълно сигурни, че всичко, което вие желаете е включено, моля проверете в описанието.

 

Готварски уреди

Всички апартаменти са напълно обзаведени с всички необходими уреди и приспособления за готвене. За подробна информация и за конкретните уреди моля проверете описанията на апартаментите.

 

Почистване

В цената е включено професионално почистване по време на престоя. За по-дълъг престой апартаментите се почистват два пъти седмично, а чаршафите се сменят веднъж седмично.

 

Пералня

Оборудването, с което е снабден всеки апартамент, може да бъде проверено в данните за апартамента. Ние предоставяме пералня, перилни препарати, сушилки или сушилни машини.

 

Сигурност и защита

Всички апартаменти са снабдени с блиндирани врати и секретни ключове. Повечето апартаменти са свързани със СОТ. Силно ви препоръчваме да използвате тази система за сигурност по време на вашия престой. За повече информация моля намерете упътванията във вашия апартамент или отправете запитване към управителя на вашия апартамент.

Адрес на апартамента

Апартаментът на адреса ви се предоставя по имейл с потвърждението на вашата регистрация. Ако имате нужда от допълнителна информация, моля свържете се с нас.

 

Нанесени щети и повреди

При пристигането ви в апартамента моля проверете списъка с наличния инвентар. От вас ще се очаква да предадете апартамента в описаното състояние. Всяка щета, нанесена по време на вашия престой, ще бъде на ваша отговорност. Всички разходи, които управителят трябва да понесе в резултат на нанесената щета, се компенсират от посетителя.

 

 

Домашни любимци

В повечето апартаменти не се допускат домашни животни. Моля, свържете се с нашия екип, за да ви потвърдим дали е възможно да доведете своя домашен любимец в нашите апартаменти.

 

Дискретност

Наш приоритет е да пазим вашите данни неприкосновени. Всички лични данни, които са подадени наwww.ZagoraHotelApartments.com са строго конфиденциални и няма в никакъв случай да бъдат разкрити на трета страна.

 

Фактура

www.ZagoraHotelApartments.com ще ви издаде фактура за всяко направено плащане. Обикновено вие можете да я получите от вашия управител при плащане след настаняване в апартамента.

 

Валута

Всички цитирани суми са в евро. Плащанията могат да бъдат извършвани както в евро, така и в лева. За ваше удобство може да използвате валутния калкулатор на нашия сайт.

Достъп за инвалиди

Някои апартаменти се намират на партерен етаж или има подходящи асансьори, а те самите са пригодени за придвижване с инвалиден стол. Моля посетителите със специални нужди да се обърнат към нашия екип, за да можем да окажем адекватна помощ в избора на подходящ апартамент.

Деца в апартаментите

Нашите апартаменти са подходящи за малки деца, тъй като ние можем да ви предоставим детско легло за тях и високи столчета за хранене. Ако се нуждаете от приспособления за деца, моля отбележете това в формуляра за резервация.

Помощ

Имате ли нужда от допълнителна помощ?

Ако не сте намерили отговора на вашия въпрос в този списък, или имате нужда от допълнителна помощ, моля обърнете се към нашия екип на sales@zagorahotelapartments.com или ни се обадете по всяко време на+359 886 373972, +359 887 595377.

 
 
   
   
създаден от ИМОТИ 2000 ЕООД +359 887 595377